Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Φλερτ

-Πιστεύεις  ότι οι γυναίκες το έχουν παρακάνει.. με τον σεξουαλικά
απελευθερωμένο φεμινισμό τους;
-Παρακαλώ?
-Εντάξει, η θέση τους ήταν υποβαθμισμένη... με πρότυπα όπως χαρούμενη νοικοκυρά , να βρει ένα καλό παιδί να παντρευτεί ,με τις τσόντες….
-Τι λες μωρέ ? χάζεψες βραδιάτικα ?
-Αλλά πραγματικά πιστεύεις ότι αυτός είναι ο δρόμος της λύτρωσης τους ? Να μεταλαχτούνε σε γυναίκες κυνηγούς ?
-Να σου πω ήρθα να πιω ένα ποτό σαν άνθρωπος, μη μου το βγάλεις ξινό
-Όχι αλήθεια , δες την κοκκινομάλλα απέναντι . είμαστε εδώ 1 ώρα και είναι μόνη της , δεν την έχει πλησιάσει κανένας , λες και φοβούνται όλοι. Σαν να σου δίνει την εντύπωση πως ‘’σήμερα αγοράκια μου εγώ επιλέγω’’
-Καλά άλλη δουλεία από το να σκάφτεσαι τις γυναίκες δεν κάνεις ?
-Γιατί ? υπάρχει καλύτερο πράγμα από μια γυναίκα ?
-Φυσικά .2 γυναίκες
-Με εντυπωσιάζεις
-Το θέμα φίλε μου είναι να κατασταλάξεις καποια στιγμή . Να σταματήσεις να βλέπεις τις γυναίκες σαν τρόπαια  . Να βρεις την πραγματική ευτυχία . Να , δες έμενα . Δεν γνώριζα τι είναι βαθειά , αληθινή ευτυχία , μέχρι που παντρεύτηκα
-Και τότε διαπίστωσες πως είναι αργά ε?
-Στάματα ρε , ωρίμασε επιτέλους. Δεν βαρέθηκες να είσαι εργένης ?
-Εννοείς να βαρέθηκα τα τρελά πάρτι , να πηγαίνω όπου θέλω και να κάνω ότι θέλω χωρίς να δίνω αναφορά ? Όχι φίλε μου δεν βαρέθηκα.
-Στάματα να λες μαλακιες και δες την πραγματικότητα.
-Η πραγματικότητα , όπως λέει και ο φίλος μας Hank, είναι μια μαλακισμενη παραίσθηση που οφείλετε στην έλλειψη οινοπνεύματος .
-Μα καλά δεν βαρέθηκες τις σχέσεις της μιας νύχτας ? Δεν σου λείπει το παθιασμένο , ερωτικό sex μεταξύ 2 ανθρώπων ?
-Βρε καλό είναι αλλά μεταξύ 2 γυναικών και έμενα είναι καλύτερο , φανταστικό.
..........................
-Δηλαδή θέλεις να μου πεις πώς ένας παντρεμένος δεν μπορεί πλέον να φλερτάρει μια γυναίκα ?
-Φλερτάρει ? Τι είναι αυτό ? Ακούς εκεί φλερτάρει .Καλά αφού μπόρεσες και βρήκες γυναίκα πρέπει να σε αγαπαει  πολύ ο θεός . Έχει χιούμορ τελικά ο κερατας.
-Και εγώ σου λέω πώς αν θέλω μέσα σε πέντε λεπτά έχω πάρει το τηλέφωνο της κοκκινομάλλας.
-Χα χα χα.Και γιατί να γυρίσει να κοιτάξει εσένα ρε ? Ένας τέτοιος παίδαρος ένας θεός ξέρει με ποιον άντρα θα πηδιέται τα βράδια.
-Μη ξεχνάς πως για κάθε όμορφη γυναίκα υπάρχει ένας άντρας που βαρέθηκε να την πηδαει.
-Ωπα , είσαι σε καλό δρόμο. Λοιπόν είμαι μέσα. Τράβα να σπάσεις τα μούτρα σου.
-Θα πάω
-Να πας. Θα έχει πολύ γέλιο να σε βλέπω να βάζεις την ουρά στα σκέλια .Αν και ομολογώ πώς τα συναισθήματα μου θα είναι ανάμικτα .Σαν να βλέπεις την πεθερά σου να πέφτει στον γκρεμό με το καινούργιο σου αυτοκίνητο ένα πράγμα.
-Τώρα αυτήν γιατί την ανέφερες ? Παίζεις ύπουλα ε?
-Προς θεού όχι…. Τελικά θα πας ?
-Πάω
-Άντε αγόρι μου , κάνε μας υπερήφανους…

to be continued..




Υ.Γ
Ζουν περισσότερο Πολλές είναι οι μελέτες που δείχνουν ότι οι παντρεμένοι είναι μακροβιότεροι από τους ανύπαντρους. Μάλιστα, σε πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου της Κοπεγχάγης, στην οποία συμμετείχαν 1.265 άνθρωποι, ηλικίας 50-70 ετών, επιβεβαιώθηκε ότι ο κίνδυνος θνησιμότητας είναι πιο αυξημένος για όσους ζουν μόνοι σε σύγκριση με όσους ζουν με το/τη σύντροφό τους. Επίσης, σε παλαιότερη βρετανική έρευνα παρατηρήθηκε ότι το ποσοστό θνησιμότητας στους εργένηδες, τους διαζευγμένους και τους χήρους, 50-65 χρόνων, ήταν 2,5 φορές υψηλότερο σε σύγκριση με τους παντρεμένους της ίδιας ηλικίας. 


Υ.Γ. 2

Η δρ. Linda Waite, καθηγή­τρια Κοινωνιολογίας στο Πανε­­πι­στή­μιο του Σικάγο και συγ­γρα­φέας του βιβλίου «The Case for Marriage», απαντά ότι, σύμ­φωνα με τις μελέτες σε­ξου­αλι­κής συμπεριφοράς που διεξή­γαγε, την πρωτο­κα­θε­δρία στην απόλαυση της ερω­τικής επαφής έχουν οι εργενηδες και ιδιαίτερα οι αντρες. Πάντως, σύμφωνα με την αμε­ρικανίδα κοινωνιο­λόγο, στην ίδια κλίμακα ευχα­ρίστησης και συναισθημα­τι­κής ικανο­ποίησης βρίσκονταν και οι δεσμευμένοι singles, δηλαδή εκείνοι που είχαν ένα σταθερό σύντροφο. 


2 σχόλια:

  1. τι ακριβώς να σχολιάσω εδώ...δεν ανήκω στην κατηγορία ''γυναίκα κυνηγός..''αλλά ούτε και στην χαρούμενη νοικοκυρούλα...(άσε που είναι από αυτά που δεν μου αρέσουν και πολύ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή