Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Γιάννενα


-Τι σε έπιασε χθες αγόρι μου?
-Μπα τίποτα μωρέ. Μια κρίση αυτογνωσίας ήταν και πέρασε
-Άντε μπράβο γιατί με τρόμαξες. Θα μου πεις τελικά για τα Γιάννενα?
-Τι να σου πω? Καλά ήταν
-Μόνο καλά? Μα με το τσιγκέλι θα στα βγάλω?
-Δεν μπορώ να μιλήσω μην επιμένεις
-Γιατί?
-Απειλούμαι με καμπάνες και κουδούνια
-Και μασάς γλυκέ μου εσύ? Πες τα όλα αγόρι μου. Εγώ είμαι εδώ
-Μα αυτό είναι που φοβάμαι
-Τι θέλεις να πεις?
-Πως πάνω στον αυθορμητισμό σου θα τα ξεράσεις όλα.
-Είσαι τρελός. Εγώ είμαι ταφος….Ελα πες μου τώρα
-Τι να σου πω… μακριά πολύ είναι τα Γιάννενα. Ακριβώς 8 ώρες έκανα
-Καλά με αυτοκίνητο πήγες η με γαϊδούρι?
-Έκανα και στάσεις ρε. Μια για κατούρημα…. τι μια δηλαδή…..
-Μικρή κύστη ε?
-Κάπως ετσι…..αλλη μια για κολοκυθόπιτα…
-Έφαγες καλά ε?
-Ξέρεις πιο είναι το αστείο? Πως από τα 4 κομμάτια εγώ μόνο μια δαγκωνιά έφαγα
-Νηστικός έμεινες ε?
-Λύσσαξα . Ευτυχώς που είχε σουβλάκια το βράδυ
-Καλά ταξίδεψες 500 χιλιόμετρα για σουβλάκια?
-Και για να δω την λίμνη
-Και την ειδές?
-Ναι αμέ. Υπό βροχή πίνοντας καφε…..περασα και στο νησάκι όμως
-Πάλι καλά
-Τι πάλι καλά ρε? Την ιστορία της κυρά Φροσινης την ξέρεις?
-Και βέβαια
-Ε λοιπόν παραλίγο να έχουμε αναπαράσταση
-Τόσο καλά?
-Πολύ γρίνια φίλε μου
-Μα εσύ δεν είσαι ο γκρινιάρης?
-Καλά αν εγώ είμαι γκρινιάρης και παράξενος τότε……
-Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός?
-Μπορεί , τι να σου πω. Πάντως έβγαλα χρήσιμα συμπεράσματα για τους φίλους μου
-Για πες
-Καλυτέρα να μασουλανε  παρά να μιλανε. Τι την θέλουν την ειλικρίνεια μου λες? Εγώ έπαιρνα και έπαιρνα και να οι μεζέδες και δώσου το κρασί και τελικά έμειναν σχεδόν όλα.Από την στενοχώρια και την ντροπή δεν έφαγε σχεδόν τίποτα
-Πλακά κάνεις?
-Και εγώ αν δεν το έβλεπα με τα μάτια μου δεν θα το πίστευα αλλά ναι!
-Δηλαδή δεν πέρασες καλά
-Τρελός είσαι ρε? Άψογα!

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Δύσκολα μαθήματα


Στη γη των λωτοφάγων, ο χρόνος σου παίζει παιχνίδια.
Τη μια μέρα ονειρεύεσαι.
Την επόμενη, το όνειρο σου έχει γίνει η πραγματικότητα σου.
Ήταν οι καλύτερες εποχές.
Μακάρι να μου το είχε πει κάποιος.
Γίνανε λάθη, παρθήκαν δύσκολα μαθήματα.
Ίσως κάτι να φταίει στην ατμόσφαιρα αυτής της πολης.
Μια πολη βουτηγμένη στην αμαρτία με τις σειρήνες να σε παραμονεύουν σε κάθε της στενό.
Κατσουφιασμένοι ,ατσαλάκωτοι δήθεν, κωλοσφιγμενοι  μαλακες.
Τους βλέπω να περιπατάνε δίπλα μου ρισκάροντας για γυναίκες που θα έχουν ξεχάσει στα επόμενα 10 λεπτά.
Ο άλλος μου εαυτός  συνεχίζει χωρίς εμένα ενώ εγώ βυθίζομαι σε μια θάλασσα με ανώφελα ξενύχτια.
Τελικά πάντα θα τον αγαπώ. Ίσως γιατί αντιπροσωπεύει όλες τις αμαρτίες που δεν είχα το θάρρος να κάνω .
Δεν ξέρω πως έφτασα εδώ.
Αλλά να 'μαι, ξεφεύγω στο σκοτεινό  ουρανό της Αθήνας .
Έμαθα τελικά να ζω για το ταξίδι και όχι τον προορισμό
Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να ξεδιαλύνω, για χάρη του τουλάχιστον.
Ο χρόνος τρέχει το κενό πλατυάζει. Δε θα μ' αγαπάει πάντα ό,τι και να γίνει.

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Sex στο αυτοκινητο


Αρχίζοντας από τις γυναίκες που ενδείκνυνται για σεξ στο αυτοκίνητο, ιδανική επιλογή είναι ο συγκεκριμένος τύπος γυναίκας που έχει αδυναμία στους άντρες με ακριβά αμάξια. Αν δεν έχεις έστω ένα κάμπριο με δερμάτινα καθίσματα ξέχασε τες. Δεύτερη επιλογή είναι κάποια φοιτήτρια που έχει μάθει να βολεύεται και δεν παραπονιέται - πάντως σε Smart μην κάνετε σεξ, θα γραφτεί κι άλλο τραγούδι μετά το «Δεν το ξανακάνω σε Αutobianchi». Και τρίτη επιλογή είναι η γυναίκα-ερωμένη  που έχετε πρόχειρη. Σ' αυτή την περίπτωση, αν το κάνετε να φανεί ότι «έτυχε», το πράγμα έχει πάθος. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν θέλουμε αθλήτριες μπάσκετ και βόλεϊ ,για προφανείς λόγους ,γυναίκες βαρέων βαρών (εκτός και αν έχεις αγροτικό με καρότσα) και πάνω από όλα μακριά από γυναίκες δικηγόρους .Δεν το έχουν σε τίποτα αν τις παρα ζορίσεις να το απολαύουν και μετά να σου κάνουν μήνυση για βιασμό.
Πηγαίνοντας ύστερα στα μέρη που πρέπει να επιλέξετε, έχετε υπόψη σας τα εξής: Μην την τρέχετε σε ερημιές βραδιάτικα, θα έρθουν στο μυαλό της περιστατικά με σίριαλ κίλερ που σκότωναν ζευγαράκια στα αμάξια και θα πάθει κρίση πανικού. Μην διαλέξετε ούτε καθιερωμένους λόφους, θα φανείτε βαρετός. Το σεξ σε λεωφόρο ανεβάζει την αδρεναλίνη, για να μη γίνεται όμως σόου, διαλέξτε μια μέση κατάσταση. Ένα μέρος ας πούμε δίπλα από πολυκατοικία επάνω στο πεζοδρόμιο είναι ιδανικό. Αν φεύγοντας από εκεί- και αφού την έχουν δει να μπενοβγενει 3-4 φορές να φτιάξει το καλτσόν-ακούσετε επιδοκιμασίες τότε είσαι σε καλό δρόμο.
Από άποψη «εξοπλισμού», φροντίστε να έχετε στο αμάξι μωρομάντιλα, υγρό στεγνού καθαρίσματος για τα χέρια (για να σκουπιστείτε μετά και όχι να κολλάτε). Να έχετε επίσης μουσική ατμοσφαιρική και ρυθμική (Και χωρίς μουσική καλά είναι). Πριν αρχίσει το πανηγύρι, μην ξεχάσετε να της έχετε βγάλει τα παπούτσια η να έχει βάλει φλατ γιατί τα τακούνια θα σχίσουν την ταπετσαρία και το δερμάτινο κάλυμμα του τιμονιού, οπότε θα σιχτιρίσετε που τσιγκουνευτήκατε το ξενοδοχείο η που δεν επιμένατε να πάτε σε αυτό .Ασε που με τα τακουνια,αν έχετε πάει για ποτό πριν και ήταν ορθια,θα πονούν τόσο πολύ τα πόδια της που μπορεί αντί για σεξ να σας ζητήσει να της κάνετε μασάζ. Επίσης φροντίστε να έχει πάρει έναν καλό ύπνο από πριν γιατί πάντα παραμονεύει ο κίνδυνος να είναι νυσταγμένη και να θέλει να πέσει για ύπνο και όχι να σας πέσει. Τέλος, προσέξτε μην ανάψουν τα αλάρμ κατά λάθος, διότι θα σας πάρουν χαμπάρι και προς Θεου ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ γιατί διαφορετικά…..
-Δεν είναι ανάγκη να περιμένετε να ξεκινήσετε τα προκαταρκτικά όταν σταματήσετε το αμάξι: γίνονται μια χαρά εν κινήσει, αν η διαδρομή επιτρέπει απλώς να κρατάτε το τιμόνι με το αριστερό χέρι και να μη χρειάζεται να αλλάζετε συχνά ταχύτητες με το δεξί, Αν και όποτε χρειαστεί μπορεί και η παρτενέρ να αλλάξει τις ταχύτητες
-Ρίξτε την πλάτη του καθίσματος του συνοδηγού - αν τη ζορίσετε σε όρθια θέση, θα σπάσει και θα σιχτιρίσετε που τσιγκουνευτήκατε το ρομαντικό γουικέντ στο Σεν Τροπέ. Την ξαπλώνετε, κάθεστε εσείς από πάνω, ανάμεσα απ' τα πόδια της, με τα γόνατά σας στο κάθισμα του συνοδηγού. Ή γέρνετε το κάθισμα του οδηγού, ξαπλώνετε κι ανεβαίνει εκείνη πάνω σας. Μην το κάνετε θέμα προσπαθώντας να περάσετε ο ένας στη θέση του άλλου (μένουν πίσω πόδια, δεν χωράνε χέρια, σφηνώνει κάπου λεκάνη), εκείνος που είναι να αλλάξει θέση από το αμάξι πρέπει να βγαίνει και να μπαίνει από την άλλη πλευρά, είναι απλό. Κλείνετε την πόρτα και κατεβάζετε ασφάλειες μόνο εφόσον έχετε βρει τη στάση κι έχετε διπλοτσεκάρει ότι δεν περισσεύει απέξω κανένα πόδι ή χέρι.
- Στοματικό σεξ της κάνετε με ανοιχτή την πόρτα. Κάθεται πλάγια στο μπροστινό κάθισμα με τα πόδια έξω απ' το αμάξι, κι εσείς στο πεζοδρόμιο. Το καλό αυτής της στάσης είναι ότι παραμένετε ντυμένος οπότε αν σας τσακώσουν, κάνετε ότι σας έπεσαν τα κλειδιά και τα ψάχνετε. Επίσης μπορείτε να είστε εσείς στην θέση του οδηγού ,αυτή στου συνοδηγού, και να σκύψετε στο μέρος της κάνοντας παιχνίδι αλλά με προσοχή. Αυτός ο λεβιές είναι πάντα σε λάθος θέση και μπορεί να σας ενοχλεί στο στομάχι. Επίσης μετά από μια ηλικία δώστε προσοχή γιατί η πόνοι στην μέση παραμονεύουν

Προειδοποίηση, όση προετοιμασία και να έχετε κάνει μην δοκιμάσετε το σεξ σε ένα smart-άκι, εκτός και αν η προετοιμασία συμπεριλαμβάνει την αγορά νέου Smart.